Lirik lirik lagu berisi tentang kumpulan lirik-lirik lagu bagus pilihan.

Guyon Waton Ora Masalah (lirik)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Guyon Waton Ora Masalah (lirik) - Berikut adalah lirik lagu dari Guyon Waton berjudul Ora Masalah.
 

Judul: Ora Masalah
Penulis: Fauzan Jadid


Kowe Pernah Ono Ning Atiku
Janji Ora Bakal Ninggalke Aku Saikiki Kowe Lungo, Mblenjani Janjimu Ninggalke Loro Ning Jero Dodo Ora Masalah Lambemu Sik Lamis Gawe Atiku Ke Iris Ra Bakal Aku Nangis Mergo Kui Wis Di Garis Tresnomu Koyo Telo Anane Mung Nyereti
Isone Gawe Loro Lorone Ning Jero Ati Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Ayem Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Seneng Tresnomu Uwis Luntur Aku Tak Trimo Mundur Ketimbang Gawe, Atiku Ajur Lambemu Sik Lamis Gawe Atiku Ke Iris Ra Bakal Aku Nangis Mergo Kui Wis Di Garis Tresnomu Koyo Telo Anane Mung Nyereti Isone Gawe Loro Lorone Ning Jero Ati Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Ayem Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Seneng Tresnomu Uwis Luntur Aku Tak Trimo Mundur Ketimbang Gawe, Atiku Ajur Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Ayem Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Seneng Ora Masalah, Sabarku Turah Turah Ketimbang Gawe Atiku Bubrah Ketimbang Gawe Uripku Susah

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Guyon Waton Ora Masalah (lirik)

0 comments:

Post a Comment