Lirik lirik lagu berisi tentang kumpulan lirik-lirik lagu bagus pilihan.

Nella Kharisma Juragan Empang (lirik)


-----------------------------------------------------------------------
Judul : Juragan Empang
Penulis : Trondol Melody


* Urip sun lagi ketiban lintang
Gemerlap cahya sinare terang
Dasar nasib sun lagi kaberan
Didemeni ning juragan empang

Rasa seneng sun ora kejagan
Duwe demenan macem sampean
Uwonge boral bli peritungan
Ngupai sewakan bandeng se empang

.........

** Duh kakang kula demen sampean
Demene kula sampe bleg-blegan
Yen ora teka sanja sadina
Kekatonen biaen kaya ning mata

Yen bener kakang arep temenan
Nglamar kula  nggo pendamping sampean
Ngomongo karo mimi lan mama
Lamaran sampean pasti ditrima

Kembali ke * 
Langsung ke **

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Nella Kharisma Juragan Empang (lirik)

0 comments:

Post a Comment