Nella Kharisma Juragan Empang (lirik)


-----------------------------------------------------------------------
Judul : Juragan Empang
Penulis : Trondol Melody


* Urip sun lagi ketiban lintang
Gemerlap cahya sinare terang
Dasar nasib sun lagi kaberan
Didemeni ning juragan empang

Rasa seneng sun ora kejagan
Duwe demenan macem sampean
Uwonge boral bli peritungan
Ngupai sewakan bandeng se empang

.........

** Duh kakang kula demen sampean
Demene kula sampe bleg-blegan
Yen ora teka sanja sadina
Kekatonen biaen kaya ning mata

Yen bener kakang arep temenan
Nglamar kula  nggo pendamping sampean
Ngomongo karo mimi lan mama
Lamaran sampean pasti ditrima

Kembali ke * 
Langsung ke **

-----------------------------------------------------------------------------------------------

0 Response to "Nella Kharisma Juragan Empang (lirik)"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel