Lirik Lagu Prei Kanan Kiri Nella Kharisma

Lirik Lagu Prei Kanan Kiri Nella Kharisma - Nellah Kharisma memang benar-benar penyanyi dangdut yang bertalenta. Kali ini ada lagu berjudul Prei Kanan Kiri, silahakn disimak!






Yen Wes Tresno Paite Kopi Rasane Legi Yen Wes Tresno Rasane Koyo Ngimpi Nadyan Kahanan Tetep Dilakoni Mepet Kowe Wes Adem Rasane Ati Yen Wes Tresno Maju Lurus Prei Kanan Kiri Yen Wes Tresno, Abot Enteng Kudu Dilakoni Ra Usah Menggok Lan Nyawang Mburi Ati Mantep Bakal Sido Rabi Yen Pancen Jodoh Ra Nyawang Bondo Dunyo Podo Tresnane Nompo Anane Lan Nrimo Ra Sah Kesuwen, Ndang Nyebar Undangan Diramekne Dangdutan, Podo Lungguh Jejer Neng Mantenan Yen Pancen Tresno, Ra Usah Kakean Haluan Ra Usah Ragu Mergo Kahanan, Prei Kanan Kiri Ucapne Janji , Yen Sido Mantenan Lan Bakal Bebrayan Ra Sah Menggak Menggok, Jodohmu Mesti Tekan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel