Lirik lirik lagu berisi tentang kumpulan lirik-lirik lagu bagus pilihan.

Lirik Lagu Sayang 2 Nella Kharisma

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lirik Lagu Sayang 2 Nella Kharisma - Salah satu penyanyi dangdut yang sedang naik tahun belakangan ini. Nella Kharisma sudah keliling dari satu panggung ke panggung lainnya. Mari simak lirik lagunya!


(sumber: DD STAR RECORDS)


Judul: Sayang 2
Lirik: Anton Obama


Coba rungokno tembang kangen ku iki
Dewi asmoro tulong omongno aku iseh ngenteni
Ombak segoro kok sajak ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedhi nganti kepati-pati

Andaikan sayang ku  saiki iseh ono neng kene
Kita akan salalu memadu cinta
Bungahing atiku, sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto angel dieremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sakedeping moto
Wis marem atiku....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Sayang 2 Nella Kharisma

0 comments:

Post a Comment