Lirik lirik lagu berisi tentang kumpulan lirik-lirik lagu bagus pilihan.

Via Vallen Ra Jodo (lirik)

Via Vallen Ra Jodo (lirik) - Setelah lama tidak mengeluarkan lagu terbaru, belakangan ini Via Vallen mengeluarkan lagu terbarunya yang bisa kita tonton di Youtube. Simak!


Judul: Ora Jodo



* Maafkan ku kali ini harus pergi
Meninggalkan Kamu yang ak usayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

** Mama papa maafkan aku yang tidak bisa
Membawa calon mantumu mulih
Mergo anakmu iki ra diparingi
restu marang calon besanmu

Saktenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuo
jarene janjimu arep bareng nganti bongko
Nyatane saiki koe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati
Nyekseni koe rabi
Lilo dadi dedungo
Ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep nglakoni
Masio ra direstui
Tapine koe wedi mengko
Dicap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane
Abote sing keroto iki
Kersane insun baen
Hang nyonggo ugo deweni

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Via Vallen Ra Jodo (lirik)

0 comments:

Post a Comment