Lirik Lagu Pamer Bojo Via Vallen Terbaru

Lirik Lagu Pamer Bojo Via Vallen Terbaru - Via Vallen kali ini meng-cover lagu dari Didi Kempot dengan judul Pamer Bojo. Silahkan dinikmati.



Judul : Pamer Bojo

Pencipta: Didi Kempot
Koyo ngene rasane wong nandang kangen,

Rino wengi atiku rasane peteng.
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan.
Cidro janji tegane kowe ngapusi,

Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.
Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.
Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.
Nengopo seneng aku,

Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…
Cidro janji tegane kowe ngapusi,

Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.
Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.
Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.
Nengopo seneng aku,

Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…
Nengopo seneng aku,

Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

0 Response to "Lirik Lagu Pamer Bojo Via Vallen Terbaru"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel