Lirik Lagu Undangan Nyasar Nella Kharisma

lirikliriklagu.com - Nella Kharisma begitu produktif dengan lahirnya lagu-lagu baru yang ia nyanyikan. Kali ini besutan Khatulistiwa Record, Nella merilis lagu Undangan Nyasar. Lagu ini asih berkisah tentang cinta. Simak liriknya berikut ini.


Judul: Undangan Nyasar
Ciptaan: Bayu G2B



Ati Iki Ambyar Sakwise Krungu Kabar
Ono Layang Undangan Nyasar
Ibarat Nandur Pari Tukule Suket Teki
Jebul Mantene Pacar
Malah Wong Liyo Sing Mbok Jak Rabi
Ket Biyen Aku Sing Ngeragati
Arep Tak Pikir Keri Nanging Ngganjel Ning Ati
Roso Getun Mesti Tibo Neng Mburi
Nyawang Kore Karo Wong Liyo Rabi
Nahan Tangis Banyu Moto Tetep Mili
Ngongkon Aku Setyo Malah Kowe Sing Mblenjani
Iki Sing Jaremu Tresno Tekan Mati
Ketoke Mareki Eh Jebul Malah Nyereti
Ibarat Mangan Telo Sing Didol Sewu Siji
Tiwas Wes Setyo Ngenteni Malah Ditinggal Rabi
Sabar Keloro-Loro Yen Ra Sabar Tambah Bongko
Ati Iki Ambyar Sakwise Krungu Kabar
Tresnoku Wes Kadung Jeru, Ora Gampang Ditiru Asli Seko Atiku
Ket Biyen Aku Sing Ngeragati
Ono Layang Undangan Nyasar, Jebul Mantene Pacar Ibarat Nandur Pari Tukule Suket Teki
Kowe Tak Ragati Nganti Sak Enteke Bondo
Malah Wong Liyo Sing Mbok Jak Rabi Opo Ra Kelingan Pas Iseh Jaman Semono Demi Sliramu Aku Lilo Urip Rekoso
Moco Undanganmu Wes Ngremoke Ati
E Jebul Endinge Kowe Disanding Wong Liyo Aku Kudu Piye Yen Wes Ngene Iki Koe Seng Tak Perjuangke Malah Ninggal Rabi Opo Meneh Mbok Kon Jagongi
Asli Seko Atiku
Sabar Keloro-Loro Yen Ra Sabar Tambah Bongko Tiwas Wes Setyo Ngenteni Malah Ditinggal Rabi Tresnoku Wes Kadung Jeru, Ora Gampang Ditiru Ati Iki Ambyar Sakwise Krungu Kabar
Ono Layang Undangan Nyasar
Ono Layang Undangan Nyasar Jebul Mantene Pacar Ibarat Nandur Pari Tukule Suket Teki Ket Biyen Aku Sing Ngeragati Malah Wong Liyo Sing Mbok Jak Rabi Ati Iki Ambyar Sakwise Krungu Kabar
Malah Wong Liyo Sing Mbok Jak Rabi
Jebul Mantene Pacar Ibarat Nandur Pari Tukule Suket Teki
Ket Biyen Aku Sing Ngeragati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

loading...