Lirik Lagu Wes Ora Jodone Nella Kharisma Terbaru

Lirik Lagu Wes Ora Jodone Nella Kharisma Terbaru - Nella Kharisma semakin menegaskan bahwa dirinya adalah penyanyi yang produktif. Hal tersebut dibuktikan dengan rilisnya lagu baru di Youtube yang berjudul 'Wes Ora Jodone'. Lagu ini berkisah tentang seseorang yang ditinggal kekasinya pergi. 





Judul : Wes Ora Jodone
Penulis : Marsono (Boleng)



Tak Tompo Kabeh Keputusanmu

Yen Kuwi Dadi Karepmu
Misah Tali Tresnoku Gawe Tatu Atiku
Wes Garise Mung Cukup Semene Nali Tresno Karo Kowe
Kudu Tak Trimo Yen Pancen Iki Dalane
Lilo Kudu Tak Lilakne
Tak Kuatne Atiku
Ra Ngiro Kowe Ninggalke Aku
Snajan Remuk Batinku
Yen Pancene Kowe Du Jodoku
Iki Kahanan Wes Lalekno Aku
Iki Kahanan Wes Lalekno Aku
Wes Ra Ono Tresno Ning Jero Atimu
Rungokno Jerit Tangis Atiku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

loading...