Lirik Lagu Aku Dudu Rojo Nella Kharisma (MP3 LIRIK)

lirikliriklagu.com - Kali ini Nella Kharisma menyanyikan lagu dari salah satu legenda musik Didi Kempot. Lagu ini berjudul Aku Dudu Rojo. Simak liriknya di bawah ini.


Judul: Aku Dudu Rojo
Ciptaan: Didi Kempot

Aku Pancen Wong Sing Tuno Aksoro Ora Biso Nulis Ora Biso Moco Nanging Ati Iki Isih Nduwe Roso Roso Tresno Koyo Tumprape Manungso Aku Pancen Uwong Cilik Ra Koyo Rojo Biso Mangan Wae Aku Uwis Trimo Nanging Ati Iki Isih Nduwe Roso Jroning Batin Sak Tenane Pengen Kondho Pupus Godhong Gedhang Ajang Pincuk Saiki Wis Ra Kelingan Biting Pringe Garing Mbok Apusi Awakku Yo Nganti Gering Klaras Godhong Gedhang Sing Tak Gagas Saiki Wis Ra Kelingan Tiwas Ketiwasan Melu Nandur Tresno Aku Ra Keduman

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

loading...