Keren!! Lirik Lagu Mantan dadi Manten - Mergo Enak x Pendhoza

lirikliriklagu.com - Mantan dadi manten adalah lagu terbaru dari Mergo Enak x Pendhoza. lagu dengan bahasa jawa ini enak untuk didengarkan. Keren! simak liriknya di bawah ini


tulung percoyo wae kui jodohmu sing bakal ngancani uripmu sing bakal njogo atimu aku ikhlas nompo kasunyatan iki sing penting bungah atimu sing penting suci niatmu rasah tok piker getun sing ono njero atiku mergo koe karo aku cukup dadi masa lalu tak dongakke koe bakal langgeng saklawase rasah kuatir aku wes lila nadyan ditinggal lunga tulung percoyo atiku aku kuat nyawang sliramu biyen mantan dadi manten, ning pelaminan karo wong liyo taline asmara saiki dadi cerita anggonku duweni roso kudu iso tak ilangno koe sing tak tresna jebul jodone wong liyo aku wes ngikhlasno iso sabar lan nerimo rasah tok piker getun sing ono njero atiku mergo koe karo aku cukup dadi masa lalu tak dongakke koe bakal langgeng saklawase rasah kuatir aku wes lila nadyan ditinggal lunga tulung percoyo atiku aku kuat nyawang sliramu biyen mantan dadi manten, ning pelaminan karo wong liyo ati wes tak tata mangkat undangan rabimu ora tak tangisi mergo wes masa laluku mugo koe bahagia karo pilihanmu mantan dadi manten miker koe wes ra perlu rasah tok piker getun sing ono njero atiku mergo koe karo aku cukup dadi masa lalu tak dongakke koe bakal langgeng saklawase rasah kuatir aku wes lila nadyan ditinggal lunga tulung percoyo atiku aku kuat nyawang sliramu biyen mantan dadi manten, ning pelaminan karo wong liyo tak dongakke koe bakal langgeng saklawase rasah kuatir aku wes lila nadyan ditinggal lunga tulung percoyo atiku aku kuat nyawang sliramu biyen mantan dadi manten, ning pelaminan karo wong liyo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

loading...